🌟 Rodeo åbner i Aarhus! 🌟


Vi er ekstremt begejstrede og stolte over at meddele, at RODEO nu kommer til Jylland og har åbnet vores allerførste salon i hjertet af Aarhus! Dette er et skelsættende øjeblik for os, og vi er klar til at dele vores unikke frisørkoncept med jer, kære aarhusianere. Vi glæder os til at vise, hvorfor du skal vælge os som din frisør i Aarhus!

RODEO blev født i København i 2016 med en vision om at revolutionere den traditionelle frisøroplevelse. Vi tror på at bryde med normerne og skabe et sted, hvor hver kunde kan føle sig som en superstjerne fra start til slut. Nu, efter at have etableret os med 10 succesfulde saloner i hovedstaden, bringer vi vores unikke og innovative tilgang til skønhed og velvære til Jylland.

Så hvad gør RODEO anderledes? Lad os tage dig med på en tur gennem vores salonoplevelse:

🍷 Drikkevarer: Hos RODEO er det ikke bare et frisørbesøg; det er en oplevelse. Vi serverer friskkværnet baristakaffe, lækker vin, øl, forfriskende drinks, sund juice og køligt vand. Nyd din favoritdrik, mens vores dygtige stylister tager sig af dit hår.

Bedst i Danmark: Vi er stolte af at have den højeste rating og flest anmeldelser på Trustpilot blandt alle frisørkæder i Danmark. Dette er takket være vores dedikation til kvalitet og vores fantastiske kunder, som vi er taknemmelige for.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores splinternye salon i Aarhus og give jer den RODEO-oplevelse, I aldrig vil glemme. Uanset om du leder efter en frisk klipning, farveforvandling eller bare et sted at slappe af og forkæle dig selv, er vi her for at opfylde dine behov.

Besøg os i vores nye salon, og lad os tage os af dig som den superstjerne, du er. Tak, Aarhus, for at byde os velkommen – vi er klar til at give jer den bedste frisøroplevelse nogensinde!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *